iZi Turn B i-Size Cloud Mélange

Price € 769,00
In stock


Beschrijving

The BeSafe iZi Turn B i-Size is a rotating car seat you can use from birth up to 4 years, thanks to these two unique features: 

  • The BeSafe Baby Shell™ is an insert which is placed into the shell of the car seat. The BeSafe Baby Shell™ adds an extra layer of lateral protection in order to transport the baby safely. To be used from birth until 86 centimetres.
  • BeSafe Newborn Hugger™: a BeSafe insert, which is placed in the BeSafe Baby Shell™ to provide newborns with extra comfort and support. 

The BeSafe iZi Turn B i-Size rotates 360°, can be used rearfacing and forward facing and is installed in the car using ISOfix. 

The Baby-Secure Swivel™ guarantees the baby's safety and avoids misuse. When using the Baby Shell™ (from birth up to 86cm), a safety lock makes sure newborn babies can only be transported in the rearfacing position. Later the car seat can rotate 360° to transport your toddler in the rearfacing of forward facing position.

Click here for tutorials

Details

General properties

Reviews and experiences

Write a review
10/10 (2 reviews)
Mevin Vranken
Jan 2, 2022
Deel 2!

Ik hoorde van mama's rondom mij dat een 'vaste' autostoel voor een baby'tje geen goed idee is, omdat het hoofdje niet goed blijft zitten en het kindje zou kunnen 'knikkebollen', maar ons Otje zit helemaal veilig in haar Baby Shell met newborn hugger. Ze ligt echt comfortabel en haar hoofdje blijft steeds mooi liggen. Ze wordt goed omringd door de zijdelingse beschermingskussens. Ze is echt veilig 'ingepakt'.
Als ik haar zie zitten heb ik echt een goed gevoel. De stoel lijkt me veel ergonomischer voor haar ruggetje dan de draagbare autostoel die ik van een vriendin leende.
Dat vind ik echt belangrijk omdat we regelmatig bij mijn ouders op bezoek gaan, die wat verder wonen.

Ik heb voor de Peak Mesh stof gekozen omdat die het fijnst zou zijn voor in de zomer. Dat heb ik nog niet kunnen testen natuurlijk, maar je merkt aan de stof dat er echt een luchtlaag zit en ik kan me voorstellen dat je daarin veel minder zweet en gloeit dan in een zitje met reguliere bekleding. (En ik vind het écht een mooie en frisse kleur.)

Weet je wat nog een enorm gemak is? Dat die stoel gewoon draaibaar is om haar er in te zetten. Halleluja! Vroeger was ik babysit en ik kan je vertellen dat het zweet me vaak in de nek stond om kleuters in hun stoel te hijsen en dan te puzzelen met de gordels. Super handig, het is echt een vlot en gebruiksvriendelijk systeem. Klik en draai! Simple as that! En de gordel komt er ook mega vlot uit om hem te verstellen en aan te trekken.

Wat ik wel aanraad is om een spiegeltje te kopen, om je kindje zijn/haar gezicht te zien in de achteruitkijkspiegel, daar de stoel tegen de rijrichting is bevestigd.
Ook zonneschermen zijn een must, de zon kan al eens goed in de ogen schijnen en mijn newborn weet natuurlijk nog niet dat je dat kan oplossen door de andere kant op te kijken ;-)
Dat zijn dus nog twee aankopen die ik ga doen.


Samenvatting: grote aanrader, super tevreden!

Mevin
Jan 2, 2022
Veilig en gerust onderweg! (En heel tevreden...) Deel 1 ;-)

wee maanden geleden ben ik voor het eerst mama geworden. Heerlijk om eindelijk dat mini-mensje in je handen te houden. In het ziekenhuis was ik vrij gerust, en had ik heel veel zin om naar huis te gaan. Maar dan sta je daar voor de auto met de draagbare autostoel, die eerste rit naar huis, en ik werd overvallen door paniek. 'Wat als we een ongeluk krijgen? Is dit wel veilig?'

Na wat opzoekwerk ontdekte ik BeSafe, een oerdegelijk merk dat zich al jaren inzet om de veiligste autostoelen te ontwikkelen. Ik heb mezelf goed ingelezen en was echt overtuigd. Dìt is iets voor ons, voor ons babytje, maar ook voor mij om met een meer gerust gevoel de baan op te kunnen.

Eenmaal de stoel hier thuis gearriveerd was, was ik echt wel in de wolken. Dat ding is loodzwaar, maar je merkt echt aan alles dat het topkwaliteit is.

We hebben voor de Izi turn B- I size gekozen omdat deze kan meegroeien van kersversbaby tot een heuse kapoen van vier jaar. Dat sprak mij aan omdat ik het een duurzame keuze vind, geen verschillende stoelen moet aankopen, maar gewoon dit exemplaar. Daarnaast vind ik het ook lastig om in ons kleine huisje verschillende maten autostoelen op te moeten bergen, voor moest er nog een tweede kindje volgen.
Als er een tweede kindje volgt, kan hij/zij in deze stoel en dan kopen we eventueel nog als het nodig is een stoel bij die meegroeit vanaf de leeftijd van ons eerste kind.

Post a review

Your opinion matters to us, don’t hesitate to post a review or experience when you have something to tell us.

When you post a review, you agree to the processing of your data as stated in our privacy policy. No worries, we attach considerable importance to your privacy and we are very careful with your data!

Variations of this product

Related products

 

Blog

What is ISOfix and how does it make your life easier?

Do you have ISOfix points in your car? Great! These allow you to secure your child's car seat safely and easily in your car.

Read more

What is an i-Size car seat?

Are you looking for a car seat for your child? Then your best option is to choose a car seat that has been approved under the UN R129 or i-Size standards. From 1 September 2023, it will no longer be possible to sell car seats in the EU that comply with the old ECE R44 standard. But what exactly is this i-Size regulation? And why is it so much safer than the previous ECE R44 standard? Don’t worry, we’ll tell you all you need to know!

Read more

When Should I Switch My Baby's Car Seat?

In Belgium, children up to 1m35 must be transported in a car seat adapted to their weight or length. A group 0 car seat is used from birth. You can usually use these up until the age of 1, but how do you know for sure when it's time to switch to a group 1 car seat?

Read more