Dreamer Kit A partir de € 239,00

Si vous souhaitez vous plonger à fond dans le jeu MODU, alors le kit Dreamer est ce qu’il vous faut. Le kit Dreamer n’est pas pour rien notre set emblématique, celui avec lequel vous pouvez créer le plus. Vous et votre enfant pourrez créer ensemble plus de 12 créations uniques en taille réelle, avec lesquelles votre enfant pourra rouler, tourner, jouer, sauter, danser… bref bouger! Le plaisir commence avec le processus de construction, et termine… jamais. Car MODU grandit avec votre enfant pendant des années!

Dans le kit MODU Dreamer vous trouvez 7 blocs, 18 barres, 8 roues et un livre d’inspiration pour immédiatement commencer à faire des créations!

Variations de ce produit

Dreamer Kit Blue

€ 239,00

Dreamer Kit Red

€ 239,00

Dreamer Kit Yellow

€ 239,00

Appréciations et expériences

Ecrivez une appréciation
10/10 (6 reviews)
Julie
10 déc. 2021
Een schot in de roos!

MODU is bij ons thuis een schot in de roos.
Het is duurzaam, makkelijk in onderhoud en kan in verschillende levensfases van onze kinderen gebruikt worden. Momenteel zit mijn dochter in een fase waarbij ze creatief genoeg is om allerlei dingen te bedenken, maar de uitvoering doet ze samen met haar papa. Zo maakten we al een taxi voor de poppen, een katapult en een ‘rendier’ op wieltjes. Samen met haar papa was ze uren zoet met bouwen en spelen.

Charis
23 nov. 2021
Zoveel mogelijkheden!

Met modu kan je werkelijk alle kanten uit.
Van een schommelpaardje, tot een hindernissenparcours, tot een racekar of een loopkarretje, ja we maakten er laatste zelfs een sofa mee!
Geweldig gewoon.
Ons dochtertje is nog maar 2 jaar dus zelf werkelijk iets bruikbaar opbouwen zit er nog niet in, dat doen mama en papa en ook wij hebben er stiekem al heel wat pret mee beleefd.
Wel is Billie heel nieuwsgierig bij het bouwen en weet ze al heel goed wat op elkaar past, zo helpt ze mama en papa een handje.
Dat je er telkens wat nieuws mee kan maken, zorgt ervoor dat ze nog lang niet uitgekeken is op haar modu-kit.
Ik ben heel benieuwd wat ze er later allemaal zelf mee gaat bouwen, maar tot dan helpen mama en papa graag even mee!
Zo zorgt de modu voor leuke familiemomentjes!

Jessica
22 nov. 2020
Geweldig voor veel leeftijden

Wij zijn helemaal wild van de Modu Dreamer Kit!
Mijn zoontje van twee jaar en mijn dochter van vijf jaar spelen hier uren mee! Samen een eigen autootje, dan weer een parcours of gewoon een fantasieding. Echt super leuk!
Het materiaal is zacht genoeg om eens tegen een kast of meubel aan te botsen maar hard genoeg om stevig te zijn. En een super voordeel dat het in de vaatwasser kan. Mijn nichtje van bijna 1 krijgt het ook voor haar verjaardag.

Ayla
22 nov. 2020
Perfect voor ontwikkeling en spel

Onze Anna van één jaar oud speelt zo graag met de modu blokken. Ze hout van bouwen en omgooien. Het wagentje maken om er op te rijden. Heerlijk dagen mee zoet!

tinneke
28 mai 2020
Geweldig!

Ik was eerder sceptisch in het begin, wat blokken waarmee je iets mee gaat bouwen? I En ook, het is niet het goedkoopste speelgoed maar echt echt echt meer dan zijn geld waard! Elke dag bouwen we iets anders. Een tafeltje, een racekarretje, een hindernissenparcours. Ja, ook buiten, want de blokken kunnen in de vaatwasser. Perfect geboortelijstmateriaal of een zalig cadeautje voor een verjaardag!

Fiendq
20 déc. 2019
Creatief spelen voor iedere leeftijd

Ik raad dit speelgoed zeker aan vanaf 6 maanden. Mijn jongste is 18 maanden en mijn oudste 4,5j. Ze spelen er fijn samen mee. Zelf ben ik niet de handigste thuis, maar ik klik de blokken in een handomdraai in elkaar. Eindelijk eens wat anders in huis :-)!

Lisez toutes les 6 appréciations

Donnez votre avis

Votre opinion compte pour nous, écrivez surement une appréciation ou une expérience si vous voulez raconter quelque chose.

Lorsque vous écrivez votre avis, vous êtes d’accord avec le traitement de vos données comme mentionné dans notre politique de confidentialité. Ne vous en faites pas, nous accordons beaucoup d’importance à votre confidentialité et les utilisons de manière très prudente!