Veilleuse A partir de € 59,90

Les veilleuses de Yumi Yay sont les petits amis parfaits pour votre bébé. Elles apportent lumière pendant toute la nuit ou s’éteignent automatiquement après 20 ou 40 minutes.

Vous pouvez donc choisir comment configurer la veilleuse de votre enfant. Les caches ludiques sont emballées par deux dans un emballage, donc votre bébé a toujours la compagnie de deux amis de Yumi Yay!

Variations de ce produit

Appréciations et expériences

Ecrivez une appréciation
10/10 (17 reviews)
Ine Nijs
13 juin 2022
De leukste lampjes

Wij haalden de zachte Yumi Yay nachtlampjes in huis, en sindsdien zijn ze niet meer verdwenen uit onze slaapkamer. Ze zijn perfect voor een laatste verhaaltje voor bedtijd bij onze peuter en kleuter, en ze waren ideaal voor de nachtvoedingen van onze baby. 's Ochtends langzaam wakker worden met het lampje in de zachtste stand, en vervolgens -meppen maar!- de lamp steeds helderder laten worden. Heerlijk zacht, lik- en knabbelbaar voor de kleintjes, en nooit meer zoeken naar een mini-knopje om het lampje aan te doen (gewoon makkelijk draaien). Hoera!

Sofie
15 févr. 2022
Bruikbaar vanaf dag 1

We kregen dit lampje tijdens de zwangerschap. Vanaf dag 1 was dit een zeer nuttig cadeau.
De batterij werkt lang genoeg om het lampje enkele nachten mee in bed te nemen, en tijdens de nachtvoedingen voor voldoende - net intens genoeg - licht te voorzien.
Ik kijk er al naar uit hoe ons zoontje dit lampje zelf zal leren gebruiken 😍

Griet
10 févr. 2022
SPEELS, DEGELIJK & VEILIG

Wij zijn heel tevreden over deze nachtlampjes!
Onze dochter haar avondritueel verloopt zoveel vlotter, de bijpassende verhaaltjes met leuke illustraties zorgen voor maximale inleving in de personages, geweldig om te zien bij je kindje. Onze dochter houdt ervan te kunnen kiezen wie ze meeneemt.
Het feit dat ze de lampjes ook veilig mee kan nemen in bed maakt dat ze minder angstig is & ook wij gaan met een gerust hart slapen: FANTASTISCH!

We gebruiken ze inmiddels al meer dan een jaar en ze zien er nog als nieuw uit, degelijke kwaliteit dus!

Yana
3 mai 2021
Wij zijn fan!

Een echte aanrader!

Het is ondertussen al een deel van ons avond ritueel geworden, om samen een verhaaltje te lezen en een lampenkapje uit te kiezen. Onze dochter is er helemaal zot van!

Melissa Milis
14 janv. 2021
Ideaal voor bange slapers!

Ons zoontje Sem, nu 5 jaar, is een zeer angstige slaper, hij stond regelmatig 5 keer per nacht aan ons bed. Doormiddel van hem ’s avonds in slaap te laten vallen met het Yumi Yay lampje (dat perfect in bed kan liggen zonder kabeltje) en hem bij ons op de kamer te laten slapen is hij nu een fantastische slaper. Elsie, onze dochtertje van twee, is een vrij goede slaper dus zij slaapt zonder lampje en in haar eigen kamer. Zij is vooral fan van de boekjes (en de lampjes die van kleur/figuur) veranderen. Goede combi dus voor ons avondritueel: samen boekjes lezen en Sem in slaap laten vallen met een lichtje aan. Fijn dat wij onze avonden weer terug hebben...

Ine
5 janv. 2021
Leukste lampjes

Wij haalden de zachte Yumi Yay nachtlampjes in huis, en sindsdien zijn ze niet meer verdwenen uit de slaapkamer. Perfect voor een laatste verhaaltje vóor bedtijd voor onze peuter, ideaal voor nachtvoedingen voor onze baby in het schemerdonker. Bij het ontwaken nog even allemaal dicht bij mekaar kruipen in het grote bed, en langzaam wakker worden bij het lampje in de zachtste stand (of volgens onze oudste meteen bij het helderste licht!). Heerlijk zacht, lik- en knabbelbaar, en nooit zoeken naar een mini-knopje om het lampje aan te doen. Hoera!

Andrea
7 août 2020
Perfect voor in de nacht

Een superfijn lampje voor de nachtelijke voedingen en verschoningen!

Romina
5 juil. 2020
Super leuk lampje

Ons oudste zoontje vindt het lampje helemaal geweldig en de boekjes vallen ook prima in de smaak.

Een aanrader als origineel geboortecadeautje of verjaardagsgeschenk.

Aurelie
4 juil. 2020
Top

Mijn dochtertjes zijn helemaal weg van de nachtlampjes.
Ze willen niet meer gaan slapen zonder!
Superhandig dat er geen batterijtjes in moeten en je ze gewoon kan opladen..
Zeker een aanrader!🥰

Caro
23 juin 2020
Kwaliteitsvol, speels nachtlampje

Heel blij dat ik dit lampje (Billy en Tika) in huis heb gehaald voor ons zoontje! Hij is helemaal fan. Leuk om mee te spelen, een boekje te lezen en als 'gewoon' nachtlampje. Draadloos (!) op te laden, geen gedoe met batterijen dus. In de bijhorende boekjes komen de figuurtjes helemaal tot leven. Zijn geld meer dan waard!

Marinka
5 juin 2020
Prachtig lampje

Onze dochter slaapt elke nacht met het lampje. Ze wisselt nog eens van diertje (zitten er 2 in de verpakking) en persoonlijk vind ik het super fijn dat de lamp op te laden is en ik niet na 2 nachten de batterij moet vervangen. De siliconen hoes kan onder de kraan gewassen worden (of mee in bad!)

Dominique
5 juin 2020
Mooi design met kwaliteit

De lampjes vallen hier heel goed in de smaak. Kwalitatief mooi product. En ook de felheid van het lampje is prettig. Ze hebben meerdere standen. Ideaal! Onze kinderen spelen er ook graag even mee, al hou ik het wel echt als nachtlampje en geen speelgoed.

Valerie
4 juin 2020
Experimenteren met licht

Heel leuk om te zien hoe ons dochtertje met de nachtlampjes ook kan spelen. Ze experimenteert graag met de lichtstanden en de hoesjes, zoveel verschillende opties, mooi op te zien hoe ze zich ermee kan amuseren in haar tent of in haar huisje ( kartonnen doos).

Melissa
2 juin 2020
Rust voor het slapengaan

Mijn zoontje van bijna 3 is enorme fan van Otti. Er is een stand op het lampje waarbij het na 20 minuutjes uitvalt en voor ons is dit super handig! Als ik de kamer verlaat zeg ik tegen hem dat hij nog een beetje met Otti mag spelen maar als Otti gaat slapen (uitvalt), dan moet hij ook gaan slapen. Meestal praat hij nog een beetje tegen Otti en op deze manier sluit hij op een rustige manier zijn dag af. Hij valt meestal in slaap met Otti in zijn armpjes. :-)

Amaury Van Kenhove
30 mai 2020
Heerlijke deel van het slapengaanritueel

Onze peuter is grote fan, zowel van het lampje dat uit extreem zachte silicone is gemaakt, als van de bijhorende verhaaltjes. Het lampje maakt nu deel uit van ons slaapritueel.

tinneke
28 mai 2020
Mooi afgewerkt

Mooi en gemakkelijk in gebruik. Mijn dochter is fan! De figuurtjes in de boekjes kent ze al bij naam ;-) we spelen er ook veel overdag mee, kan perfect. Dit is meer dan een nachtlampje alleen!

1 avr. 2020
Het mooiste en gezelligste nachtlampje

... of moet ik nachtlampjes zeggen? Hoe leuk is het dat er twee diertjes in één verpakking zitten? Fijn om te zien dat het lampje voor rust zorgt maar ook voor creativiteit. Vandaag samen een verhaaltje verzinnen over Tika en morgen het voorleesboekje (ook grote aanrader!) lezen van Billy. Het kan allemaal! Wij zij helemaal fan!

Lisez toutes les 17 appréciations

Donnez votre avis

Votre opinion compte pour nous, écrivez surement une appréciation ou une expérience si vous voulez raconter quelque chose.

Lorsque vous écrivez votre avis, vous êtes d’accord avec le traitement de vos données comme mentionné dans notre politique de confidentialité. Ne vous en faites pas, nous accordons beaucoup d’importance à votre confidentialité et les utilisons de manière très prudente!