Dreamer Kit Starting from € 269,00

If you want to completely plunge into the world of MODU toys, the Dreamer Kit is exactly what you are looking for. The Dreamer Kit is not for nothing our ‘flagship set’, the one with the most options. You and your child can build more than 12 unique, life-sized creations together, wherewith your child can roll, spin, play, jump, dance,.. basically move! The fun starts at the beginning of the building process, and stops… never. Because MODU grows with your child for many years!

The MODU blocks are made of sturdy but soft EPP Foam. EPP is a durable and high-quality material, manufactured in Europe, 100% recyclable and 100% food-graded.

In the MODU Dreamer Kit you can find 7 blocks, 18 pegs, 8 wheels and an inspiration booklet so you can start building!

Variations of this product

Reviews and experiences

Write a review
10/10 (7 reviews)
Francis
Jul 24, 2023
Meer heb je niet nodig.

Als je dit in huis hebt heb je eigenlijk alles. Ze kunnen hun fantasie kwijt. Ze kunnen er een tafel en stoel of een bankje van maken, een auto een wipwap en nog zoveel meer.
Wij kunnen dit speelgoed niet meer wegdenken in huis.

Julie
Dec 10, 2021
Een schot in de roos!

MODU is bij ons thuis een schot in de roos.
Het is duurzaam, makkelijk in onderhoud en kan in verschillende levensfases van onze kinderen gebruikt worden. Momenteel zit mijn dochter in een fase waarbij ze creatief genoeg is om allerlei dingen te bedenken, maar de uitvoering doet ze samen met haar papa. Zo maakten we al een taxi voor de poppen, een katapult en een ‘rendier’ op wieltjes. Samen met haar papa was ze uren zoet met bouwen en spelen.

Charis
Nov 23, 2021
Zoveel mogelijkheden!

Met modu kan je werkelijk alle kanten uit.
Van een schommelpaardje, tot een hindernissenparcours, tot een racekar of een loopkarretje, ja we maakten er laatste zelfs een sofa mee!
Geweldig gewoon.
Ons dochtertje is nog maar 2 jaar dus zelf werkelijk iets bruikbaar opbouwen zit er nog niet in, dat doen mama en papa en ook wij hebben er stiekem al heel wat pret mee beleefd.
Wel is Billie heel nieuwsgierig bij het bouwen en weet ze al heel goed wat op elkaar past, zo helpt ze mama en papa een handje.
Dat je er telkens wat nieuws mee kan maken, zorgt ervoor dat ze nog lang niet uitgekeken is op haar modu-kit.
Ik ben heel benieuwd wat ze er later allemaal zelf mee gaat bouwen, maar tot dan helpen mama en papa graag even mee!
Zo zorgt de modu voor leuke familiemomentjes!

Jessica
Nov 22, 2020
Geweldig voor veel leeftijden

Wij zijn helemaal wild van de Modu Dreamer Kit!
Mijn zoontje van twee jaar en mijn dochter van vijf jaar spelen hier uren mee! Samen een eigen autootje, dan weer een parcours of gewoon een fantasieding. Echt super leuk!
Het materiaal is zacht genoeg om eens tegen een kast of meubel aan te botsen maar hard genoeg om stevig te zijn. En een super voordeel dat het in de vaatwasser kan. Mijn nichtje van bijna 1 krijgt het ook voor haar verjaardag.

Ayla
Nov 22, 2020
Perfect voor ontwikkeling en spel

Onze Anna van één jaar oud speelt zo graag met de modu blokken. Ze hout van bouwen en omgooien. Het wagentje maken om er op te rijden. Heerlijk dagen mee zoet!

tinneke
May 28, 2020
Geweldig!

Ik was eerder sceptisch in het begin, wat blokken waarmee je iets mee gaat bouwen? I En ook, het is niet het goedkoopste speelgoed maar echt echt echt meer dan zijn geld waard! Elke dag bouwen we iets anders. Een tafeltje, een racekarretje, een hindernissenparcours. Ja, ook buiten, want de blokken kunnen in de vaatwasser. Perfect geboortelijstmateriaal of een zalig cadeautje voor een verjaardag!

Fiendq
Dec 20, 2019
Creatief spelen voor iedere leeftijd

Ik raad dit speelgoed zeker aan vanaf 6 maanden. Mijn jongste is 18 maanden en mijn oudste 4,5j. Ze spelen er fijn samen mee. Zelf ben ik niet de handigste thuis, maar ik klik de blokken in een handomdraai in elkaar. Eindelijk eens wat anders in huis :-)!

Read all 7 reviews

Post a review

Your opinion matters to us, don’t hesitate to post a review or experience when you have something to tell us.

When you post a review, you agree to the processing of your data as stated in our privacy policy. No worries, we attach considerable importance to your privacy and we are very careful with your data!