Nightlights Starting from € 59,90

The Yumi Yay night lights are the perfect friends for your little one. They glow during the whole night, or dim automatically after 20 or 40 minutes. You can therefore choose how you configure the night light of your baby. The playful covers come in packs of two, so your baby will always have the company of two Yumi Yay friends!

Variations of this product

Reviews and experiences

Write a review
10/10 (18 reviews)
Ine Nijs
Jun 13, 2022
De leukste lampjes

Wij haalden de zachte Yumi Yay nachtlampjes in huis, en sindsdien zijn ze niet meer verdwenen uit onze slaapkamer. Ze zijn perfect voor een laatste verhaaltje voor bedtijd bij onze peuter en kleuter, en ze waren ideaal voor de nachtvoedingen van onze baby. 's Ochtends langzaam wakker worden met het lampje in de zachtste stand, en vervolgens -meppen maar!- de lamp steeds helderder laten worden. Heerlijk zacht, lik- en knabbelbaar voor de kleintjes, en nooit meer zoeken naar een mini-knopje om het lampje aan te doen (gewoon makkelijk draaien). Hoera!

Sanne
Mar 25, 2022
Dag monsters

Vienna heeft de fase “ er zitten monsters in mijn kamer”. En met de geweldige nachtlampjes van Yumi Yay is ze dus niet meer bang! Ze hebben vrolijke kleurtjes en elk lampje heeft ook zijn eigen boekje met bijpassende illustraties!

Echt een aanrader en ook super leuk om cadeau te geven natuurlijk!

Wij lezen elke dag uit de boekjes en het lampje staat ook bij haar op de grond! Zodat ze echt de veiligheid ook voelt.

Trouwens ook super lief, want Maé heeft Otti gekregen van Vienna zodat zij dan ook niet bang hoeft te zijn in het donker!

Sofie
Feb 15, 2022
Bruikbaar vanaf dag 1

We kregen dit lampje tijdens de zwangerschap. Vanaf dag 1 was dit een zeer nuttig cadeau.
De batterij werkt lang genoeg om het lampje enkele nachten mee in bed te nemen, en tijdens de nachtvoedingen voor voldoende - net intens genoeg - licht te voorzien.
Ik kijk er al naar uit hoe ons zoontje dit lampje zelf zal leren gebruiken 😍

Griet
Feb 10, 2022
SPEELS, DEGELIJK & VEILIG

Wij zijn heel tevreden over deze nachtlampjes!
Onze dochter haar avondritueel verloopt zoveel vlotter, de bijpassende verhaaltjes met leuke illustraties zorgen voor maximale inleving in de personages, geweldig om te zien bij je kindje. Onze dochter houdt ervan te kunnen kiezen wie ze meeneemt.
Het feit dat ze de lampjes ook veilig mee kan nemen in bed maakt dat ze minder angstig is & ook wij gaan met een gerust hart slapen: FANTASTISCH!

We gebruiken ze inmiddels al meer dan een jaar en ze zien er nog als nieuw uit, degelijke kwaliteit dus!

Yana
May 3, 2021
Wij zijn fan!

Een echte aanrader!

Het is ondertussen al een deel van ons avond ritueel geworden, om samen een verhaaltje te lezen en een lampenkapje uit te kiezen. Onze dochter is er helemaal zot van!

Melissa Milis
Jan 14, 2021
Ideaal voor bange slapers!

Ons zoontje Sem, nu 5 jaar, is een zeer angstige slaper, hij stond regelmatig 5 keer per nacht aan ons bed. Doormiddel van hem ’s avonds in slaap te laten vallen met het Yumi Yay lampje (dat perfect in bed kan liggen zonder kabeltje) en hem bij ons op de kamer te laten slapen is hij nu een fantastische slaper. Elsie, onze dochtertje van twee, is een vrij goede slaper dus zij slaapt zonder lampje en in haar eigen kamer. Zij is vooral fan van de boekjes (en de lampjes die van kleur/figuur) veranderen. Goede combi dus voor ons avondritueel: samen boekjes lezen en Sem in slaap laten vallen met een lichtje aan. Fijn dat wij onze avonden weer terug hebben...

Ine
Jan 5, 2021
Leukste lampjes

Wij haalden de zachte Yumi Yay nachtlampjes in huis, en sindsdien zijn ze niet meer verdwenen uit de slaapkamer. Perfect voor een laatste verhaaltje vóor bedtijd voor onze peuter, ideaal voor nachtvoedingen voor onze baby in het schemerdonker. Bij het ontwaken nog even allemaal dicht bij mekaar kruipen in het grote bed, en langzaam wakker worden bij het lampje in de zachtste stand (of volgens onze oudste meteen bij het helderste licht!). Heerlijk zacht, lik- en knabbelbaar, en nooit zoeken naar een mini-knopje om het lampje aan te doen. Hoera!

Andrea
Aug 7, 2020
Perfect voor in de nacht

Een superfijn lampje voor de nachtelijke voedingen en verschoningen!

Romina
Jul 5, 2020
Super leuk lampje

Ons oudste zoontje vindt het lampje helemaal geweldig en de boekjes vallen ook prima in de smaak.

Een aanrader als origineel geboortecadeautje of verjaardagsgeschenk.

Aurelie
Jul 4, 2020
Top

Mijn dochtertjes zijn helemaal weg van de nachtlampjes.
Ze willen niet meer gaan slapen zonder!
Superhandig dat er geen batterijtjes in moeten en je ze gewoon kan opladen..
Zeker een aanrader!🥰

Caro
Jun 23, 2020
Kwaliteitsvol, speels nachtlampje

Heel blij dat ik dit lampje (Billy en Tika) in huis heb gehaald voor ons zoontje! Hij is helemaal fan. Leuk om mee te spelen, een boekje te lezen en als 'gewoon' nachtlampje. Draadloos (!) op te laden, geen gedoe met batterijen dus. In de bijhorende boekjes komen de figuurtjes helemaal tot leven. Zijn geld meer dan waard!

Marinka
Jun 5, 2020
Prachtig lampje

Onze dochter slaapt elke nacht met het lampje. Ze wisselt nog eens van diertje (zitten er 2 in de verpakking) en persoonlijk vind ik het super fijn dat de lamp op te laden is en ik niet na 2 nachten de batterij moet vervangen. De siliconen hoes kan onder de kraan gewassen worden (of mee in bad!)

Dominique
Jun 5, 2020
Mooi design met kwaliteit

De lampjes vallen hier heel goed in de smaak. Kwalitatief mooi product. En ook de felheid van het lampje is prettig. Ze hebben meerdere standen. Ideaal! Onze kinderen spelen er ook graag even mee, al hou ik het wel echt als nachtlampje en geen speelgoed.

Valerie
Jun 4, 2020
Experimenteren met licht

Heel leuk om te zien hoe ons dochtertje met de nachtlampjes ook kan spelen. Ze experimenteert graag met de lichtstanden en de hoesjes, zoveel verschillende opties, mooi op te zien hoe ze zich ermee kan amuseren in haar tent of in haar huisje ( kartonnen doos).

Melissa
Jun 2, 2020
Rust voor het slapengaan

Mijn zoontje van bijna 3 is enorme fan van Otti. Er is een stand op het lampje waarbij het na 20 minuutjes uitvalt en voor ons is dit super handig! Als ik de kamer verlaat zeg ik tegen hem dat hij nog een beetje met Otti mag spelen maar als Otti gaat slapen (uitvalt), dan moet hij ook gaan slapen. Meestal praat hij nog een beetje tegen Otti en op deze manier sluit hij op een rustige manier zijn dag af. Hij valt meestal in slaap met Otti in zijn armpjes. :-)

Amaury Van Kenhove
May 30, 2020
Heerlijke deel van het slapengaanritueel

Onze peuter is grote fan, zowel van het lampje dat uit extreem zachte silicone is gemaakt, als van de bijhorende verhaaltjes. Het lampje maakt nu deel uit van ons slaapritueel.

tinneke
May 28, 2020
Mooi afgewerkt

Mooi en gemakkelijk in gebruik. Mijn dochter is fan! De figuurtjes in de boekjes kent ze al bij naam ;-) we spelen er ook veel overdag mee, kan perfect. Dit is meer dan een nachtlampje alleen!

Apr 1, 2020
Het mooiste en gezelligste nachtlampje

... of moet ik nachtlampjes zeggen? Hoe leuk is het dat er twee diertjes in één verpakking zitten? Fijn om te zien dat het lampje voor rust zorgt maar ook voor creativiteit. Vandaag samen een verhaaltje verzinnen over Tika en morgen het voorleesboekje (ook grote aanrader!) lezen van Billy. Het kan allemaal! Wij zij helemaal fan!

Read all 18 reviews

Post a review

Your opinion matters to us, don’t hesitate to post a review or experience when you have something to tell us.

When you post a review, you agree to the processing of your data as stated in our privacy policy. No worries, we attach considerable importance to your privacy and we are very careful with your data!