Mondo Compact Stroller Meadow Blossom

Price € 399,00
In stock


Beschrijving

Compact, handy, and hip? That is the Mondo stroller by Elodie!  The Mondo is a lightweight foldable buggy weighing just 6.8 kg. The stroller can be folded so compactly (with only one hand and in a few seconds) that it can be taken on the plane as a carry-on. 

You can use the Mondo Stroller from birth with your group 0 car seat (using adapters) or with the Mondo Carrycot. The Mondo also includes a spacious storage basket with a fitting backpack. This allows you to quickly and easily carry the contents of the storage basket like a backpack.

The back panel can be flattened with an easy push/pull movement, and on sunny or rainy days, the UPF+ 50 sun canopy can be stretched to provide extra protection for your child.

With the Mondo in the unique Elodie look, you are ready for stylish walks with your child!

NEW: The new Mondo 2023 model features 2 new extras: 

  • 'Peek-a-boo' window in the sun canopy
  • Improved seat angle for more comfort

Find out more about the Mondo here. Or discover our instructional videos

Details

General properties

Reviews and experiences

Write a review
10/10 (9 reviews)
Hannah
Jun 11, 2024
LICHT, PRAKTISCH EN MOOI

We gebruiken intussen deze buggy een jaartje en zijn er zo ontzettend tevreden van!
Sinds onze dochter 1,5 was in gebruik en nu zit ze er nog heel graag in.
Voor een dutje kan hij helemaal plat, met de zonnekap ver open voor optimale bescherming. Het kijkgaatje in de kap vindt ze zelf ook helemaal geweldig.
Je vouwt de buggy heel vlot open en dicht (ja, lukt zelfs met één hand!) is heel licht en hij past perfect in een kleine koffer. De bijhorende tas voor in de mand onderaan is ook een winner. Er past veel in, zit mooi vast onderaan de buggy en wanneer je op stap gaat zonder buggy kan je het tasje op de rug dragen.

We hebben de kleur 'moonshell' gekozen. Prachtige zachte kleur in combinatie met het strak design van het frame, volledig in zwart.
Ik kan iedereen deze buggy aanbevelen.

Charlene
May 11, 2024
Zeer tevreden

Wij hebben de buggy nu ongeveer 1 jaar in gebruik en hij is echt top. Mijn peutertje slaapt er zalig in, hij is perfect bestuurbaar met 1 hand en wat ook een pluspunt is: alle stoffen onderdelen kunnen in de wasmachine. Voor deze prijs kan je geen betere buggy vinden. Plooit ook met 1 hand op en neemt amper plaats in.

Sanne Smeets
May 26, 2023
Fijnste buggy die wij hebben gehad

Natuurlijk een pracht exemplaar! De kleuren zijn geweldig, beetje 90’s. Maar buiten dat is het de fijnste buggy die wij in 9 jaar tijd hebben gebruikt. Licht, wendbaar, ruim, compact op te bergen. Ook hoor je hem nauwelijks rijden omdat de wielen zachter zijn dan bij andere buggy’s. Echt oprecht een aanrader!!!

Lotte
Feb 5, 2023
Wow! Dit is nog eens een buggy.

Na jarenlang een buggy gehad te hebben waar we niet blij mee waren kwam deze op ons pad. Deze buggy is meer dan geweldig. Het uiterlijk is prachtig, makkelijk en klein in te klappen , maar rijd daarnaast ook nog een super fijn. M’n zoontje van 3 kan hier nog heerlijk inzitten en bij een dutje kan je de buggy heel makkelijk in slaapstand veranderen. Er zit nog genoeg opbergruimte en wat ik heel fijn vind je kan er ook een grote tas aanhangen. Een goede vervanger voor een grote kinderwagen. Al met al een aanrader en het geld meer dan waard.

Francis
May 18, 2021
Elodie buggy

Wat een eyecatcher deze buggy. Soepel in gebruik, licht en comfortabel voor mijn kleine meid. Makkelijk in en uitklapbaar. Er hangt een prijskaartje aan maar het is het meer dan waard.

Maxine Podevyn
Mar 27, 2021
De Must-have onder de buggy’s

Wat een verademing deze buggy !
Zo licht als een veertje en valt super smooth open. Mijn koffer id auto is eindelijk terug een volwaardige koffer waar meer dan alleen een buggy in kan, hij is zo compact.
Een echte aanrader koop hem en bedank me later ! Ohja en op 2 dagen was hij geleverd top service 🙌🏻

Griet
Mar 22, 2021
MEEST PRAKTISCHE & VLOTTE BUGGY

Zó ontzettend blij met deze buggy!

Ons vorig exemplaar moest ik helemaal demonteren omdat ikzelf een klein autootje heb. Deze past er zo in.

Een ander voordeel is dat hij erg licht is en je hem zo kan meedragen.
Je kan hem ook met 1 hand open & dicht doen, handig met een kindje op de arm.

Verder kan hij helemaal plat en de zonneklep extra open zodat hij een overdekt bedje wordt, ideaal voor een dutje onderweg.

Dat je de rugzak er zo kan uitnemen is handig als je de buggy even wil achterlaten, al je spullen bij de hand.

En niet onbelangrijk: rijdt ook erg vlot, zelfs op skivakantie of ruwe ondergrond.
Voor ons absoluut een WINNER!

Evelyne Mertens
Feb 2, 2021
De ideale lichtgewicht plooibuggy

Ik ben heel erg tevreden van deze buggy. Het is een ware verademing om zo'n lichtgewicht plooibuggy mee te nemen; hij weegt weinig én is gemakkelijk plooibaar (even oefenen met de draaibeweging om hem te plooien, maar dat heb je zo onder de knie!). De buggy rijdt heel vlot en kan je gemakkelijk rond draaien, ideaal voor in een kleine ruime zoals bij de bakker. De kleur (Tender blue) is trouwens prachtig en net zoals op de foto van de advertentie. Ook de draagtas die erbij komt is heel handig, ze past precies in het opbergvak onderaan. En de paparazzi-zonnekap is ideaal wanneer je kleintje wat rust nodig heeft. Echt een aanrader!

Julie D'Archambeau
Nov 2, 2020
Elodie Mondo plooibuggy

Wij zijn zeer tevreden van de compacte plooibuggy van Elodie. Het grootste voordeel voor ons is dat deze vanaf de geboorte gebruikt kan worden doordat ze helemaal plat gelegd kan worden. Ideaal dus voor onze baby van 4 maanden. Bovendien heeft de buggy een grote zonnekap zodat de bescherming tegen de zon optimaal is. In de opbergmand, past een rugzak, super handig dus als je de buggy wilt opbergen. Je hoeft alleen de rugzak uit de opbergmand te nemen. De buggy kan ook overal gebruikt worden, zowel in de stad als tijdens een wandeling in het park. Wij zijn er zeer tevreden over!

Read all 9 reviews

Post a review

Your opinion matters to us, don’t hesitate to post a review or experience when you have something to tell us.

When you post a review, you agree to the processing of your data as stated in our privacy policy. No worries, we attach considerable importance to your privacy and we are very careful with your data!

Variations of this product

Related products